Maak kennis met ons bedrijf Manuela Vermeylen. We beschikken over een bungee trampoline en de Lambada, de alom bekende draaimolen, een must op elke kermis!

Contact

LAAT UW FEEST ERUIT SPRINGEN MET ONZE BUNGEE TRAMPOLINE!

Onze moderne bungee trampoline voor jong en oud.

Organiseert u een buurtfeest of een ander evenement en wenst u een attractie die bij zowat iedereen in de smaak valt? Wilt u zorgeloos genieten en de bediening en begeleiding aan professioneel kermispersoneel overlaten? Dan kan u onze moderne bungee trampoline met ervaren medewerkers inhuren in heel België.  Deze attractie springt er letterlijk uit. 


Topper voor tieners 

De bungee trampoline is een zeer sportieve attractie. Iedereen kan kennismaken met het gevoel van gewichtloosheid en bepaalt zelf hoe hoog hij springt. Je kan tot wel 7 meter hoog springen op deze trampoline!

Onze trampoline is bijzonder modern en geschikt voor 4 personen tegelijkertijd. De attractie is ideaal voor de hele familie. Zowel jonge kinderen, tieners als volwassenen kunnen ervan genieten. Bent u op zoek naar een attractie die iedereen plezant vindt? Bent u op zoek naar een attractie met de nodige adrenaline? Bent u op zoek naar een gevoel van gewichtloosheid? Hebt u altijd al eens een salto of andere sprong willen proberen op een uiterst veilige manier? Kies dan voor onze bungee trampoline. Uw publiek zal vast en zeker in de wolken zijn en springt gegarandeerd een gat in de lucht!

Risicoloze pret verzekerd 

Onze attractie is goedgekeurd voor gebruik en voldoet aan de strengste veiligheidsregels. Bovendien zorgt ons ervaren personeel ervoor dat de trampoline correct wordt geïnstalleerd. Door onze jarenlange ervaring zorgen we dat het evenement vlekkeloos verloopt en de sfeer de hele avond geweldig blijft. 

Kortom, u kan onze bungee trampoline risicoloos inzetten op elk evenement in België.

Interesse? Vraag dan meteen om uw vrijblijvende offerte op maat.

---
U kan ons vinden in heel België - Geel - Antwerpen - Wommelgem - Deurne - Brussel - Leuven - Mechelen - Hasselt - Brugge - Gent - Oostende - ...