Maak kennis met ons bedrijf Manuela Vermeylen. We beschikken over een bungee trampoline en de Lambada, de alom bekende draaimolen, een must op elke kermis!

Contact

ONZE DRAAIMOLEN CREËERT EEN UNIEKE KERMISSFEER EN BEZORGT  ALLE KINDEREN DOLLE PRET.

Uw grote familie attractie voordelig bij ons huren.

Plant u een feest waar veel jongere kinderen aanwezig zullen zijn? Zoekt u een veilige, maar levendige attractie die onmiddellijk een ware kermissfeer oproept? Dan kan u uw Lambada draaimolen bij ons huren tegen een uiterst voordelige prijs!

Uitstekende begeleiding 

We beschikken over een kleurrijke en sfeervolle Lambada draaimolen voor 16 personen, inclusief muziekinstallatie. De allerkleinste kinderen onder 6 jaar voorzien wij steeds van een kindvriendelijke begeleiding. Zo is zelfs uw jongste telg bij ons in veilige handen en hoeft u zich geen zorgen te maken.

Bovendien voldoet onze draaimolen aan de strengste veiligheidsregels voor kermistoestellen. Ons team is altijd verantwoordelijk voor een betrouwbare service. Onze professionele kermismedewerkers zorgen ervoor dat alle kinderen veilig op en van de attractie geraken, zoals het hoort.

Snelle beschikbaarheid 

Dankzij onze jarenlange ervaring, rekent u op een vlotte opbouw van de Lambada draaimolen. Ook de afbraak is steeds in de prijs inbegrepen. Wij zorgen steeds voor een snelle en efficiënte oplossing voor elk evenement. 

We zijn actief over heel België op alle mogelijke feesten en evenementen. Onze zaakvoerster hanteert een piekfijne planning, waardoor we aan al uw vragen proberen voldoen. Wij beloven dat uw attractie snel beschikbaar is op de locatie van uw keuze. We komen elke afspraak stipt na en vragen bijzonder voordelige prijzen.

Overtuigd? Dan kan u vandaag nog uw Lambada draaimolen huren in België. Contacteer ons voor meer informatie.

---
U kan ons vinden in heel België - Geel - Antwerpen - Wommelgem - Deurne - Brussel - Leuven - Mechelen - Hasselt - Brugge - Gent - Oostende - ...