Maak kennis met ons bedrijf Manuela Vermeylen. We beschikken over een bungee trampoline en de Lambada, de alom bekende draaimolen, een must op elke kermis!

Contact

WIJ MAKEN UW KERMISBELEVING COMPLEET.

Uw aantrekkelijke attracties voor jong en oud huren.

Bent u geïnteresseerd om kermisattracties voor uw feest of evenement te huren? Wilt u eerst nader kennismaken met ons gedreven personeel? Wilt u met uw eigen ogen aanschouwen hoe goed onze kermisattracties in de smaak vallen? Dan kan u ons altijd bezoeken op een kermis naar keuze.

Kermisagenda 

Het hele jaar door vindt u ons team met onze bungee trampoline en draaimolen Lambada terug op verschillende kermissen in België. We staan voornamelijk op de kermis in de regio Antwerpen, maar ook in de rest van Vlaanderen zijn we actief. Bekijk hieronder onze komende kermissen. We houden deze agenda up-to-date, dus neem regelmatig een kijkje op de website als u ons wilt terugvinden in uw streek.

Klantvriendelijke medewerkers 

Al onze medewerkers beschikken over de nodige ervaring en zijn echte sfeermakers. U zal zien dat uw kinderen en tieners zich meteen op hun gemak voelen en het feest snel losbarst. Onze gemotiveerd kermispersoneel weet hoe het met kinderen en jongeren moet omgaan en tovert elk evenement om in een feest. Altijd klantgericht, altijd vriendelijk en altijd met een brede lach. Zo zijn we nu eenmaal.

Wilt u onze attracties huren in België? Aarzel dan niet om uw vragen te stellen! Wij streven naar een feilloze communicatie en staan u steeds vriendelijk te woord. Een uiterst aangename service en klantvriendelijk communiceren zit in onze genen.

Bezoek onze attracties op de kermis in uw buurt bij interesse of vraag meteen bijkomende informatie aan via de website. Zo bent u sneller geholpen en hebt u meteen alle informatie die u wenst. 


---

U kan ons vinden in heel België - Geel - Antwerpen - Wommelgem - Deurne - Brussel - Leuven - Mechelen - Hasselt - Brugge - Gent - Oostende - ...