Maak kennis met ons bedrijf Manuela Vermeylen. We beschikken over een bungee trampoline en de Lambada, de alom bekende draaimolen, een must op elke kermis!

Contact

ONZE ATTRACTIES BRENGEN UW FEEST NAAR ONGEKENDE HOOGTES.

Verhuur van attracties voor succesvolle evenementen.

Zoekt u een plezierige en uiterst veilige kermisattractie voor uw schoolfeest, verjaardagsfeest of buitenspeeldag? Wenst u ook de nodige begeleiding door kindvriendelijk en ervaren personeel op uw evenement? Contacteer dan snel Manuela Vermeylen voor het verhuur van attracties in heel België.

Uitgebreide mogelijkheden

U kan ons inschakelen voor tal van evenementen, zoals:

  • Verjaardagsfeestjes
  • Buitenspeeldagen
  • Schoolfeesten
  • Opendeurdagen
  • Straatfeesten
  • Bedrijfsevenementen
  • ….


Flexibele werkuren zijn voor ons bedrijf geen enkel probleem. Wij doen er alles aan om uw event in goede banen te leiden. Wij werken zowel in de week als in het weekend, van ’s morgens tot ’s avonds. Ons ervaren personeel is steeds stipt aanwezig, wanneer u dat ook wenst. We verzorgen de opbouw en afbraak van onze attracties helemaal zelf. Maar ook tijdens de rest van uw evenement in heel België zorgen onze ervaren, klantvriendelijke kermismedewerkers voor een optimale medewerking en een aangename sfeer. 

Attracties in uitstekende staat

Onze kleurrijke attracties verkeren in uitstekende staat en worden regelmatig gekeurd. Bovendien voldoen we aan alle veiligheidsvoorschriften en -normen, zodat u op beide oren kan slapen. Wij zorgen ervoor dat alles in goede banen loopt en staan garant voor veiligheid. 

U hebt de keuze uit twee toestellen om te huren: onze bungee trampoline of onze Lambada draaimolen. Bovendien geniet u van een voordeeltarief indien u beide kermisattracties huurt. Meer huren is minder betalen!

Bent u overtuigd? Contacteer ons dan vandaag nog voor meer informatie over het verhuur van onze attracties. 

---
U kan ons vinden in heel België - Geel - Antwerpen - Wommelgem - Deurne - Brussel - Leuven - Mechelen - Hasselt - Brugge - Gent - Oostende - ...