Maak kennis met ons bedrijf Manuela Vermeylen. We beschikken over een bungee trampoline en de Lambada, de alom bekende draaimolen, een must op elke kermis!

Contact

HUUR ONZE OOGVERBLINDENDE ATTRACTIES AAN INTERESSANTE VOORWAARDEN.

Manuela Vermeylen, uw expert in attractieverhuur in België.

Bent u op zoek naar een kermisattractie die meteen opvalt op uw evenement? Zoekt u attractieverhuur met ervaren personeel tegen een budgetvriendelijke prijs? Wilt u bovendien zeker zijn van een all-in service op de locatie van uw keuze? Neem dan contact op met Manuela Vermeylen. Wij beschikken over een bungee trampoline en een Lambada draaimolen in uitstekende staat.

Kermis

U kunt ons het ganse jaar door terugvinden op diverse kermissen over heel België. Check onze agenda en maak kennis met onze attracties op de kermis in uw buurt.


Evenementen 

Wij staan in voor attractieverhuur in België op buitenspeeldagen, schoolfeesten, opendeurdagen, verjaardagsfeesten… alles wat u wenst is mogelijk. Wij voorzien steeds ervaren medewerkers die een vlotte en klantvriendelijke bediening garanderen.

Praktisch

Niet enkel kermisattracties, maar ook duidelijke informatie zijn belangrijk voor ons. Wij informeren u graag over de praktische kant van attractieverhuur. Klik hier voor meer informatie over onze tarieven en algemene afspraken.

Trampoline Bungee 

U kan onze moderne bungee trampoline huren. Deze attractie is geschikt voor zowel jonge kinderen als tieners en voldoet aan alle veiligheidsvoorschriften.

Grote attractie (Lambada)

Voor kinderen vanaf 6 jaar kan u onze kleurrijke draaimolen Lambada huren. Deze attractie zorgt voor een heuse kermissfeer en maakt van elk feest een topper!

Benieuwd? Vraag dan meteen bijkomende informatie aan via ons contactformulier.

---
U kan ons vinden in heel België - Geel - Antwerpen - Wommelgem - Deurne - Brussel - Leuven - Mechelen - Hasselt - Brugge - Gent - Oostende - ...