Laat alles aan onze professionals over bij het huren van uw attracties.

Uw moderne kermisattracties zonder extra werk huren.

Heeft u interesse om hedendaagse kermisattracties te huren? Wit u zo min mogelijk zelf doen en de praktische beslommeringen aan ervaren kermispersoneel overlaten? Doe dan een beroep op ons gespecialiseerd bedrijf.

All-in service op maat

Met meer dan 20 jaar ervaring leidt onze zaakvoerster uw verhuur in goede banen. U kan onze attracties enkel huren met ervaren medewerkers. We zorgen voor de opbouw en afbraak van de draaimolen en/of bungee trampoline.

Ons team garandeert een stipte service over heel België. We werken 24/24 en 7 dagen op 7, wanneer uw evenement plaatsvindt. Dankzij onze strakke planning werken we snel en efficiënt.

Tijdens uw evenement hebben we oog voor alle kinderen en (eventueel) volwassenen die de attractie gebruiken. Zo bent u zeker van een veilige en verantwoorde dienstverlening.

Gunstige tarieven

Voor een leuke verjaardag betaalt u voor een complete service tussen 14u en 17u op weekdagen binnen een straal van 20 kilometer en rond de 20 kinderen slechts 550 euro (exclusief BTW). Deze budgetvriendelijke prijs is inclusief verbruik, bediening, opbouw en afbraak.

Voor uw verhuur op feestdagen, avonden of andere formules stellen we met plezier een voordelige formule op maat op.

Wilt u ook onze kermisattracties huren in België? Contacteer ons dan vrijblijvend voor bijkomende informatie.