Onze draaimolen creëert een unieke kermissfeer en bezorgt  alle kinderen dolle pret.

Uw grote familie attractie voordelig bij ons huren.

Plant u een feest waar veel jongere kinderen aanwezig zullen zijn? Zoekt u een veilige attractie die onmiddellijk een kermissfeer oproept? Dan kan u uw draaimolen bij ons huren tegen een budgetvriendelijke prijs.

Uitstekende begeleiding 

We beschikken over een kleurrijke en sfeervolle draaimolen voor 16 personen met muziek . Onder de 6 jaar kunnen ouders de allerkleinsten steeds begeleiden als ze dat wensen.

Sowieso staat ons team in voor een betrouwbare bediening. Onze professionele medewerkers zorgen ervoor dat alle kinderen veilig op en van de attractie geraken. Bovendien voldoet onze draaimolen aan de strengste veiligheidsregels.

Snelle beschikbaarheid 

Dankzij onze jarenlange ervaring, rekent u op een vlotte opbouw van de draaimolen. Maar ook de afbraak is in de prijs inbegrepen en gebeurt steeds efficiënt.

We zijn actief over heel België op alle mogelijke feesten en evenementen. Onze zaakvoerster hanteert een strakke planning, waardoor we aan zoveel mogelijk vragen proberen voldoen. Uw attractie is dus snel beschikbaar op de locatie van uw keuze. We komen elke afspraak stipt na en vragen bijzonder voordelige prijzen.

Overtuigd? Dan kan u vandaag nog uw draaimolen huren in België!